Menu

Wie is JTech?

Maak kennis met JTECH

Na het afronden van mijn opleiding MTS automatiserings elektrotechniek, kwam ik in dienst van de toenmalige PTT. Daar startte ik als engineer in breedband diensten (voorloper van de huidige internet verbindingen) Na diverse interne opleidingen groeide ik door als technisch specialist bij KPN.

In deze functie hield ik me bezig met het oplossen van technische problemen, maar ook de instructie van de engineers bij nieuwe producten.

Meer dan 10 jaar…

Na deze periode werd ik project coördinator in glasvezeldiensten. Als schakel tussen klant, aannemer en gemeente was het mijn taak om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen. In mijn laatste functie als change-coördinator in dienst van KPN was het mijn taak om allerlei ICT problemen op te lossen.

Door reorganisaties kreeg ik van KPN de mogelijkheid om mijn wens als zelfstandige ondernemer in vervulling te laten gaan.

Ondertussen bestaat JTECH meer dan 10 jaar en heeft heel wat ervaring opgebouwd in alle facetten van de elektrotechniek

Wij horen graag van u!

Heeft u nog vragen aan JTECH? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Vraag uw offerte op maat aan!

Vanwege de huidige drukte, kan er momenteel geen nieuw werk aangenomen worden. Heeft u wel nog een vraag of opmerking dan kan u het formulier hieronder gebruiken.